Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Knapp seger för PA16

ÖSK PA16 generalrepeterade ikväll inför helgens ligacupsstart i en träningsmatch mot Adolfsbergs IK. Förortslaget brukar man inte se i ungdomsserierna på den här nivån, men i år de verkar ha något på gång i ett lag som har Jonas Pelgander och Svante Dahlqvist i tränarstaben.

Av den officiella matchrapporten att döma verkar det ha varit en minst sagt händelsefattig tillställning. Det finns abra två noterinar. Dels David Gozalyan mål i den 43: minuten som visade sig bli matchavgörande. Del s en varning på en ÖSK-spelare i andra halvlek.

Matchfakta.
43′ 1-0 David Gozalyan
74′ Varning: Zanyar Kocher

Matchtrupp.
Lucas Helge (mv), James Lundqvist, George Issa, Svante Widlund, Dino Gerzic, Victor Sandberg (k), Zanyar Kocher, Noel Gustavsson Engdahl, Keyse Faarah Abdi, Valter Kjäll, Edvin Fisic, Neo Gerzic, David Gozalyan, Valter Samuelsson, Edwin Ibrahimbegovic och Murad Abdurakhmanov (mv)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.