Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: ÖSK besgrade Adolfsberg

ÖSK PA19 generalrepeterade inför ligacupspremiären nästa helg (Degerfors borta) genom att igår möta Adolfsbergs seniorlag. I en relativt händelsefattig tillställning stod ÖSK som segrare med 2-0 efter ett mål i vardera havleken.

Det förtsa målet gjordes av Henry Hertzman på straff efter det att Victor Andersson blivit tröjdragen då han fri var på väg mot mål. Det andra gjordes av Óli Melander som fri vid bortre stolpen kunde styra in Victor Anderssons inspel längs mållinjen.

I övrigt hände det inte så mycket. Gästerna från Adolfsberg förmådde egentligen inte att skapa någonting och ÖSKs angrepp gick oftast i stå. Att, som ÖSK gör, spela med en ensamanfallare i en 4-1-4-1 uppställning ställer stora krav på ett offensivt och konstruktivt mittfältsspel, vilket ÖSK inte förmådde skapa något av den här gången.

Matchfakta:
13′ Varning: Adolfsberg
34′ Varning: Adolfsberg
34′ 1-0 Henry Hertzman (straffmål)

59′ Varning: Óli Melander
66′ 2-0 Óli Melander
71′ Spelarbyten.
Ut: Nathan Hernandez Öhrn,, Óli Melander, Henry Hertzman och Okänd spelare
In: John Lindhé Rehn, Tyson Afshari, Charlie Swartling och Wessam Dukhan

Laguppställning: 4-1-4-1

Laguppställning: 4-1-4-1
Melker Birgersson (mv),
Henry Hertzman (k)
Kevin Westlind, Josef Keyrouz, Lowe Astvald, Elliot Lindström
Óli Melanderm, Adam Al Hamad Eriksson, Okänd spelare, Nathan Hernandez Öhrn
Victor Andersson

Ersättare: Buster Runheim (mv), John Lindhé Rehn, Tyson Afshari, Charlie Swartling och Wessam Dukhan

Anm. Jag såg matchen på ÖSK Play och kunde inte identifiera spelaren som höll positionen som central mittfältare till vänster. Hans nummer fanns inte i laguppställningen och det var ingen jag kände igen. I alla fall inte med hjälp av ÖSK Play. I den officeilla matchrapporten finns John Lindhé Rehn med bland de 11 som startade, men jag är rätt säker på att det inte var han.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.