Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

PA19: (Knapp) Seger i säsongsdebuten

ÖSK PA19 blev det lag som fick inlede årets fotbollssäsong. På Behrn Arena tog man emot IFK Norrköpings juniorer i en match med minst två olika ansikte,

Det var gästerna som började bäst – minst sagt. Redan efter dryga kvarten stod det 3-0 till Östgötarna. Men där tog deras målfabrikation av någon anledning slut och istället var det ÖSK som med fyra mål kunde se till att det blev hemmaseger. De sista två målen kom i matchens slutskede så det verkar ha varit rätt dramatiskt mot slutet.

Knappast några nöjda tränare eftr den matchen. Katastrofalt att släppa in tre mål på en dryg kvart. Minst sagt stark att sedan hämta upp underläget för att till sist forcera in kvittering och vinstmål. För tränarna från Norrköping gäller samma sak fast tvärtom.

Matchfakta.
12. 0-1 Sammi Sulejmanovski
15. 0-2 Oliver Matic
19. 0-3 Oliver Matic
30. 1-3 Nathan Hernandez Öhrn
45. Varning IFK Norrköping
55. Varning Tyson Afshari
59. Varning Kevin Westlind
72, 2-3 Victor Andersson
86. 3-3 Linus Alperud
87. Varning Jesper Lindvall
90. 4-3 Kevin Westlind

ÖSKs matchtrupp: Buster Runheim (mv), Melker Birgersson (mv), Kevin Westlind, Josef Keyrouz (k), Tyson Afshari, Charlie Swartling, Nathan Hernandez Öhrn, Ebbe Wingemark, Johannes Danho, Lowe Astvald, Victor Andersson, Noel Stenlund, John Lindhé Rehn, Linus Alperud, Adam Al Hamad Eriksson, Filip Ivarsson, Mio Sörling, Lukas Bäckman, Elliot Lindström och Christian Kaya.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *