Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Försäsongsmatcher

Konturerna börjar nu klarna beträffande ÖSK-damernas försäsongplanering. Sju matcher finns inplanerade med motståndare från Elitettan (Lidköping och Mallbacken) till div 2 (IK Sturehov). Det är bara mellan den 18 februari och 4 mars som det finns en matchfri helg. Men det kan ju tillkomma något som ännu inte är inplanerat och klart.

Ett visst frågetecken kan man sätta för matchen den 24 mars då ÖSK åker till Karlskoga för att möta Rävåsen – en återkommande försäsongs- och seriemotståndare. Frågetecknet beror på att de två lagen skall mötas igen två veckor senare i seriepremiären. Normalt brukar man inte träningsmatcha mot lag som man snart skall möta ”på allvar”.

Det här programmet är ovanligt matchrikt jämfört med vad vi varit vana med under senare år. Men det har skett en omfattnade spelaromsättning i truppen med (för tillfället) nio nya namn. Så en hel del matchande behövs nog för att spela in och ihop ett på sätt och vis nästan helt nytt lag.

Örbro SK Dam: Försäsongsmatcher
230211Örebro SKLidköpings FK (Elitettan)
230218Örebro SKMallbacken (Elitettan)
230304Örebro SKIK Brage (D1D)
230309KIF Örebro F19Örebro SK
230318Örebro SKVästerås BK 30 (D1D
230324Rävåsens IK (D1D)Örebro SK
230402Örebro SKIK Sturehov (D2D)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.