Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Linnéa Forsström lämnar ÖSK

Örebro SK meddelade igår, att det tyvärr inte blir någon fortsättning för Linnéa Forsström i truppen. Hon kom till ÖSK i augusti förra året från Eskilstuna United F19-lag och tog på en gång plats i trebackslinjen (trots att hon väl egentligen är mittfältare).  En bollsäker och trygg spelare som trots den lite ovana positionen såg till att hålla rent på sin kant.

Efter tre matcher var det dock färdigspelat för hennes del. Lite märkligt, tyckte jag då, med tanke på hennes fina insatser under de första matcherna. Nu har vi dock fått förklaringen på hennes frånvaro. Hon drabbades av en hjärtsäcksinflammation som förhindrade fortsatt spel.

Om hon fortsätter med fotbollen någon annanstans eller avslutar karriären framgår inte av ÖSKs kortfattade meddelande.

ÖSK: Linnéa Forsström går vidare från ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.