Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Seif Ali Hindi till Hammarby

ÖSKs talang Seif Ali Hindi har valt att gå vidare och kommer det här året att represenera Hammarby IF. Hindi kom till ÖSK inför säongen 2022 från Karlslunds IF. I Hammarby kommer han av allt att döma att tillhöra deras P19-trupp och alltså spela på samma nivå som han gjort i år (som underårig).

Lite svårt att avgöra vad som föranledde övergången. Möjligheten att ta sig till klubbens A-trupp är med största sannolikhet sämre än vad som varit fallet om han stannat kvar i Örebro. Möjligheten att träna imed A-truppen säkert också.

Av de talanger i åldersklassen -05 som ÖSK satsade på under förra året är Hindi nog på många sätt den spelare jag tycker att det är lättast att avvara. Han är visserligen en mycket skicklig offensiv spelare med ett stort register, men hans defensiva arbete brast i många avseenden. Det var väl egentligen bara när han själv tappat bollen som han jobbade för att återerövra den. I övrigt var han rätt osynlig då moståndarna varspelförande.

NA: Landslagsaktuella 17-åringen lämnar ÖSK
Lagstatistik: Seif Ali Hindi

Landsaktuell skriver NA. Några landslagsuttagningar har han dock inte på meritlistan, men han har varit uttagen till några av SvFF:s elitsamlingar tillsammans ett 50-tal andra talanger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.