Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Caroline Zandén avslutar karriären

Caroline Zandén håller rent framför mål i en match mot Södersnäckorna år 2019.

Örebro SK Dam meddelade igår, att Caroline Zandên, en av truppens kulturbärare och de senaste årens  lagkapten, bestämt sig för att avsluta sin tid som aktiv fotbollsspelare. Detta efter sju säsonger och med 97 tävlingsmatcher för ÖSK Söder och ÖSK Dam. Tråkigt på sätt och vis att det inte blev tre matcher till.

Caroline anslöt tillsammans med sin tvillingsyster Josefine till ÖSK Söders damlag från Korsnäs IF  i november 2015. Året därpå gjorde hon sin första tävlingsmatch för laget. Till en början kanske lite svajigt på högerplatsplatsen, men efter att ha fått ta ett steg in mot mitten utvecklades hon snabbt till en sammanhållande kraft med en given plats i lagets backlinje. Det var aldrig någon tvekan. När Caroline var tillgängligt (och det var hon nästan alltid) så spelade hon.

Caroline och Josefine Zandén välkomnades till ÖSK Söder i november 2015.

Örebro SK: Caroline Zandén avslutar fotbollskarriären
Lagstatistik. Caroline Zandén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.