Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: ÖSK välkomnar två nyförvärv

ÖSK-akademin välkomnar på sin Instagramsida två nya spelare. Det är Cyril Laomadi och Christian Begallo. Via ett internetsök tror jag mig veta att Laomadi kommer från Laxå för vilka han även spelat några A-lagsmatcher för årets seriesegrare i div 7 Södra. Begallo kommer till ÖSK från Örebro Syrianska.

ÖSK skriver i sitt inlägg att de två spelarna välkomnas till ÖSKs PA15 trupp. Lite överraskande eftersom en sådan trupp inte har presenterats. Akademin har ju inte gått längre ned i åldrarna än till en 16-årstrupp (även om vissa av spelarna har varit yngre).

Rent seriemässigt har det under några år funnits en regional P15-grupp där en spetsad trupp från ÖSK Ungdom deltagit. Om det är denna trupp som avses eller om ÖSK-akademin kommer att ta över ansvaret för 15-årstruppen är oklart.

Instagram: Cyril Laomadi och Christian Begallo välkomnas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.