Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin P19: Lika i året sista derby

Det blev till slut ett oavgjort resultat då ÖSK och Karlslund gjorde upp om årets återstående ligacupspoäng. I en kylslagen match på Karlslund Arena delade lagen på poängen i en match som saknade betydelse för gruppindelningen för fortsättningen av cupen. I 2023 års upplaga av tävlingen är det bara gruppsegraren som går vidare till A-slutspelet. För övriga lag blir det ett i princip betydelselöst B-slutspel.

ÖSK har i årets tävling fått finna sig i att spela ett kraftigt försvagat lag eftersom halva förstauppställningen har deltagit i A-truppens träning under eftersäsongen. Vilket nog tunnade ut ligacupstruppen lite väl mycket.

Matchfakta.
17. Varning KIF
47. 0-1
Henry Hertzman
60. 0-2
Óli Melander
72. Varning
KIF
72. Varning
Nathan Hernandez Öhrn
80. 1-2
Haris Kikic (nickmål)
86. 2-2
Hassan Abdi Hassan
88. Varning
Elliot Lindström

Matchtrupp: Nils Larsson (mv), Melker Birgersson (mv), Noel Stenlund, Kevin Westlind, Elliot Lindström, Óli Melander, Linus Alperud, Henry Hertzman, John Lindhé Rehn, Nathan Hernandez Öhrn, Ebbe Wingemark, Filip Ivarsson (k), Christian Kaya, Arvid Cervin, Olle Wennerström och Mohamad Dana.

Slutställning Ligacupen P19 .

Ligacupen P19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.