Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Cornelia Karlsson fortsätter i ÖSK

Lite grand i skymundan efter gårdagens stora nyhet att Kent Persson lämnar som styrelseordförande kom en nyhet om någon som stannar kvar. På ÖSKs webbplats kunde man läsa att damlagets anfallare Cornelia Karlsson fortsätter i klubben nästa år.

Den målfarliga anfallaren kom till ÖSK Söders damlag år 2020 och satte ett tydligt avtryck redan första året med 9 mål på 10 matcher. Tillräckligt bra för att KIF Örebro skulle locka över henne till deras F19-trupp.

Inför årets säsong var hon tillbaka i ÖSK med speltid (och start) i 20 av 22 matcher. Målfabrikationen var fortsatt mycket god. Med 14 mål var hon bara 2 mål efter ÖSKs skyttedrottning Sara Sandberg.

Cornelia är en genombrottskraftig anfallare som går direkt mot mål och som gärna avslutar sina anfall med ett bra skott. Att hon fortsätter i ÖSKs damlag är ett positivt besked inför den kommande säsongen.

– Cornelia är en spelare som under 2022 har bidragit enormt i sin roll med både poäng och en stor arbetsinsats. Vi tror att hon kommer vara ännu bättre under 2023 och är oerhört glada att hon väljer att fortsätta här hos oss, kommenterar huvudtränare Dennis Gabrielsson förlängningen

ÖSK: Cornelia Karlsson skriver nytt avtal med ÖSK
Lagstatistik: Cornelia Karlsson

Örebro SK Dam: Status damtruppen 221208

Damtruppen 221207

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.