Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Isabelle Fredriksson lämnar

Nu går det knappt en dag utan att ÖSK Dam rapporterar att någon spelare lämnat truppen. Lite överdrivet kanske, men det har hunnit bli några stycken.

Idag var det Isabelle Fredrikssons namn som kom upp. En tung förlust av en tongivande offensiv spelare. Det har sedan hon kom till ÖSK från KIF Örebro år 2018 blivit en hel del mål för Isabelle. 23 mål på 74 tävlingsmatcher skriver ÖSK.  Men genom sin kraft och tyngd har hon dessutom kunnat banat väg för sina lagkamrater. Tillsammans med Sara Sandberg (som också slutat) bildade hon en väl fungerande anfallsduo.

En av hennes specialiteter var väl förmågan att kunna ta emot bollen felvänd för att sedan vända 180 grader för skott. Det har blivit en  hel del överraskande mål på detta sätt under hennes karriär.

Att hon kommer att vara saknad framgår med all tydlighet av avskedsorden på ÖSKs webbplats, när hennes avgång blev offentlig.

Isabelle lämnar nu visserligen ÖSK Damfotboll, men hon släpper inte kontakten med ÖSK-familjen. Detta tack vare jobbet som kontroller hos ÖSK Ungdom.


ÖS
K: Isabelle Fredriksson lägger fotbollsskorna på hyllan
Lagstatistik: Isabelle Fredriksson

 

Örebro SK Dam: Truppsammansättning 221207.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.