Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA19: Förlust i Västerås

ÖSK PA19 avslutade höstens Ligacupspel med en förlust i Västerås. Inte så konstigt i och för sig. Hälften av spelare (och dessutom den bättre hälften) deltar ju inte i ligacupen i år eftersom de skall träna med A-truppen fram till jul- och nyårsuppehållet. Så det var ett rätt ihåligt lag som fick ta sig an dagens uppgift.

Resultatet blev ungefär som förväntat. VSK har numera bra akademilag och kunde efter en mållös första halvlek boka in fyra mål under den andra mot inget för gästerna från Örebro. De två sista målen kom i matchens slutskede då (antar jag) ÖSKarna mer eller mindre hade resignerat.

I och med dagens resultat kommer ÖSK att bli sist eller näst sist i kvalgruppen och får därför delta i ligacupens B-slutspel nästa år. Jag kan inte påminna mig att det hänt speciellt ofta.

Matchfakta.
64 1-0 Robin Lindelöv
67 Varning VSK
72 Varning: Filip Ivarsson
78 2-0 Isak Tallwin
86 3-0 Alve Nilsson
90+2 4-0 Alve Nilsson

    Startade gjorde: Theo Eriksson (mv), Elliot Lindström, Kevin Westlind, Henry Hertzman, John Lindhé Rehn, Noel Stenlund, Mohamad Dana, Adam Al Hamad Eriksson, Ebbe Wingemark, Mio Sörling och Filip Ivarsson (k).
    Ersättare var: Nathan Hernandez Öhrn, Óli Melander, Lowe Astvald, Christian Kaya och Melker Birgersson (mv)

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.