Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Storseger för PA16

I gårdagens målrika match på Behrn Arena förlorade hemmalaget (!) Karlslunds IF mot ÖSK med 2-6. Det var onekligen en måstematch för ÖSK om ambitionerna att gå vidare till A-slutspelet skulle kunna förverkligas.

ÖSK kom närmast från en knapp 2-1 seger mot Västerås SK, medan Karlslund hunnit med att vina två matcher med den sammanlagda målskillnaden 6-3.

ÖSK kunde dock rivstarta och ta en tidning ledning med 3-0 redan efter 20 minuter. Även om det gästande hemmalaget hann med att göra två egna innan halvtimmen nåtts, så kunde ÖSK rycka ifrån igen till de tillsynes säkra tennissiffrorna 6-2.

Kvar på ÖSKs och seriens program är nu bortamötet mot Degerfors. Alltid knepiga matcher.

Matchfakta.
10. 0-1 Svante Widlund
16. 0-2 Noel Gustavsson Engdahl
18. 0-3 Zanyar Kocher
24. 1-3
27. 2-3
39. 2-4 Noel Gustavsson Engdahl
66. 2-5 Noel Gustavsson Engdahl
80. 2-6 Isak Salomonsson

Matchtrupp: Lucas Helge (mv), Murad Abdurakhmanov (mv), George Issa, Valter Kjäll, Olle Bergstrand, Edvin Fisic Zanyar Kocher, Victor Sandberg, Noel Gustavsson Engdahl, Neo Gerzic Isak Salomonsson, Svante Widlund, Karl Löfberg, Zack Westlund Bergquist, David Gozalyan och Anton Werderitsch.

/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.