Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin P16: Första vinsten i första matchen

ÖSKs yngsta akademitrupp vann sin allra första tävlingsmatch. På Behrn Arena besegrades Västerås SK med 2-1. Segerorganisatör i det svartvita laget var Noel Gustavsson Engdahl som gjorde båda ÖSKs mål.

Matchfakta.
22. 1-0 Gustavsson Engdahl
35, Varning VSK: Daniar Rzgar Ahmad
39. Varning (ÖSK): Isak Salomonsson
60. 1-1 Kevin Filling
66. 2-1 Noel Gustavsson Engdahl

Matchtrupp:
Lucas Helge (mv, Murad Abdurakhmanov (mv), Anton Werderitsch, George Issa, Valter Kjäll, Svante Widlund, Noel Gustavsson Engdahl, Zanyar Kocher, Victor Sandberg (k), Isak Salomonsson, Dino Gerzic, Neo Gerzic, Karl Löfberg, Edvin Fisic, Zack Westlund Bergquist och David Gozalyan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.