Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Årets spelare 2022

I en omröstning med representanter för både den fotbollsintresserade allmänheten och av spelare och ledare i ÖSK Dam har Emelie Alfredsson utsetts till Årets Spelare. Kanske ett något överraskande val i ett lag med flera väldigt produktiva målskyttar, men inte mindre välförtjänt. Hårt och osjälviskt arbete längs högerkanten förtjänar att uppmärksammas även i konkurrens med tvåsiffriga målskyttar. (Jag röstade själv på henne).

Emelie med fotbollsrötterna i Frövi kom till ÖSK inför säsongen från div 1-laget Västerås BK30 som hon representerde under 3 säsonger. Hon har tidigare även spelat för KIF Örebros F19-lag.

Motivering.
Under sitt första år i ÖSK har Emelie varit given på sin högerkant. Hon har bidragit med poäng framåt och även ett hårt arbete i defensiven. Nu tilldelas hon priset som årets spelare efter en omröstning bland lagkamrater och supportrar.


Andra spelare som uppmärksammades var Sara Sandberg som årets bästa målskytt (16 mål) och Cornelia Karlsson som gjorde årets mål i matchen mot IK Frisco.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.