Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Tränare ut och in

För några dagar sedan meddelade ÖSK, att Albin Blomberg, som verkar som assisterande tränare under året, kommer att lämna laget. Det blev alltså en kort sejour för Blomberg som kom till ÖSK från Örebro Syrianska i februari.

ÖSK: Tack Albin Blomberg!


Idag meddelade klubben att Mikael Kindgren ansluter till damlaget i en ny tränarposition , som inte verakr vara helt definierad än. Kindgren kommer närmast från rollen om huvudtränare för IFK Hallsberg och har tidigare varit verksam i bland annat KIF Örebro.

ÖSK-damernas huvudtränare Dennis Gabrielsson är minst sagt positiv till sin nye kollega.
Jag ser fram emot att driva utvecklingen framåt tillsammans med Micke och övriga i teamet med målet att erbjuda den bästa träningsmiljön i division 1, säger Dennis Gabrielsson på (till) ÖSKs webbplats.

ÖSK: Mikael Kindgren ny tränare i damlaget
NA: Hallsbergstränaren klar för ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.