Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Programenlig vinst i Jönköping för PA17

ÖSK PA17 var i helgen i Jönköping för en match mot Jönköping Södra- den här säsongen ett av seriens bottenlag. Det blev också vinst ör ÖSK, en vinst som kanske till och med var några mål för knapp av lagens tabellpositioner att döma.

Tränarkommentar.
Överlag ett bra presspel och trygghet i speluppbyggnaden, vilket gör att vi tar en stabil seger. Kul att flera tar chansen att visa upp sig, I andra halvleken är nio av elva spelare på planen födda 2006.
Pontus Björkman
Huvudtränare PA17


Matchfakta:
18. 0-1 Erman Hrastovina
35. Varning: Arvid Cervin
40. 0-2 Elliot Lindström
47. Varning: Óli Melander
60. Varning: Sahal Hussein Mohamud
85. Varning: Mille Bengtsson
88. Varning: Mille Bengtsson
88. Utvisning: Mille Bengtsson

Startade gjorde: Buster Runheim (mv), John Lindhé Rehn (k), Mio Sörling, Sahal Hussein Mohamud, John Miettinen, Elias Pihlström, Elliot Lindström, Óli Melander, Erman Hrastovina, Lowe Astvald och Arvid Cervin.
Ersättare: Melker Birgersson (mv), Hugo Olander och Elias Wennerlund Aslaksen

Två matcher återstår nu för ÖSK i årets P17 Allsvenska. På lördag kommer Kalmar FF till Behrn Arena och på söndagen en vecka senare avslutar ÖSK seriespelet och tiden i P17 med en bortamatch mot Mjällby AIF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.