Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Seger för PA16 i Göteborg

ÖSKs PA16-lag var idag på Hisingen för en match i de nationella PA16-seriernas slutspel. Motståndare var de i den här delen av landet okända Backatorps IF (men de kan ju vara bra ändå även om deras rykte inte nått Närke).

I en match med böljande spel där båda lagen skapade en hel del målchanser dröjde det ändå ända tills den 69:e minuten innan de blev ett mål och det var hemmalaget som stod för det. Gästerna från Örebo gav dock inte upp och hann både kvittera och ta ledningen innan matchen var slut. Starkt jobbat mot en tuff motståndare.

I SvFF:s app Min fotboll finns det höjdpunkter från matchen. Och nog verkar det som om det var hemmalaget som skapade flest chanser. Men det är som bekant bara målen som räknas.

Matchfakta.
54. Varning: Óli Melander
69. 1-0 Edwin Larsson (nickmål)
72. Varning: Erik Åkerström
75. 1-1 Elias Pihlström
88. 1-2 Ebbot Björkestam

Startade gjorde: Buster Runheim (mv, k), George Issa, Herman Bruhn, Óli Melander, John Miettinen, Erman Hrastovina, Rionaldo Guzman Shojadoost, Elias Pihlström, Ludwig Flink, Arvid Cervin och Olle Bergstrand.
Ersättare var: Ebbot Björkestam, Alexander Toma, Axel Kylborn och Hugo Olander.

En match återstår nu för ÖSK och det blir en ren seriefinal mot IF Elfsborg – tyvärr på bortaplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *