Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Vad är det med Häcken?

Ja, det kan man verkligen fråga sig. För fjärde gången det här året (i serien plus Gothia Cups elitturnering) mötte ÖSK BK Häcken och för fjärde gången blev det förlust. Jag såg vårmatchen och tyckte då inte att laget ens var speciellt bra. Men uppenbarligen vet de vad de skall göra för att besegra ÖSK.

Tränarkommentar.
Tycker ändå vi gör en helt okej bortamatch och känslan är att vi är värda lite mer. Skapar en hel del lägen men tycker att vi borde kunna hota ännu mer i anfallsspelet med tanke på kontrollen vi egentligen hade på matchen.
Pontus Björkman
Huvudtränare PA17

Matchfakta.
07. 1-0 Yusuf Gündüz
11. 1-1 Mohamad Dana
55. 2-1 Deniz Yildirim (straff)
72. 3-1 Eldin Gustafsson

Startade gjorde: Melker Birgersson (mv, John Lindhé Rehn k), Mio Sörling, Sahal Hussein Mohamud, Wessam Dukhan, Linus Alperud, Elliot Lindström, Adam Al Hamad Eriksson, Mohamad Dana, Noel Stenlund och Lowe Astvald
Ersättare var: Rionaldo Guzman Shojadoost, William Andersson och Lukas Bäckman.

ÖSKs nästa match spelas den 18 september kl. 15:00 Då kommer Lunds BK till Ekängs IP efter en lång resa från Skåne.

Anledningen till bytet av spelplan från normala Behrn Arena är att KIF Örebro har lagt beslag på Behrn Arena för sin match mot AIK. (Det är egentligen ingen egentlig nackdel att spela matchen på Ekäng. Planen förstorades till vettiga mått under sommaren samtidigt som konstgräset byttes).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.