Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Förlust i Kinna

ÖSK PA16 har ju kvalificerat sig för A-slutspelet i de nationella P16-serierna. I den första matchen besegrades IFK Göteborg och då borde väl inte anonyma Kinna IF ha inneburit något större problem i den andra. Fast det gjorde de.

Kanske var det den chockartade upplevelsen av att släppa in ett mål redan i den första minuten och ett andra efter tio som gjorde att spelet gick i baklås. Halvtidsunderläget med 5-0 var väl inte direkt vad man hoppats på.

Efter halvtidssnacket blev det en bättre andra halvlek utan några insläppta mål, men väl två reduceringsmål av ÖSK.

Tränarkommentar.
Första halvlek gör inte någon glad. Många enkla misstag i speluppbyggnaden och alldeles för svaga i duellspelet. Det leder till en lång och svår uppförsbacke. Vi ger det en ärlig chans i andra halvlek. men får inte in bollen. Starkt gjort av spelarna att bita ihop. Vi tar med oss att duellspel och omställningar är förbättringspunkter framåt.
Hampus Nylin
Huvudtränare PA16

Matchfakta.
01. 1-0 Anton Olsson
11. 2-0 Wilgot Elvemo
26. 3-0 Wilgot Elvemo
37. 4-0 Elion Demiri
45. 5-0 Filip Larsson
57. 5-1 Olle Wennerström
67. 5-2 Ebbot Björkestam

Matchtrupp: Adrian Gawelin (mv), Lucas Helge (mv), Ebbot Björkestam, George Issa, Alexander Toma, Olle Bergstrand, Olle Wennerström (k), Felix Hasselgren, John Miettinen, Erman Hrastovina, Rionaldo Guzman ,Shojadoost Elias Pihlström, Aldin Kurto Dautovic, Ludwig Flink, Hugo Olander och Simon Bergkvist.

ÖSKs nästa match spelas på fredag, då BK Häcken kommer till Behrn Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.