Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Förlust på Stora Valla

Degerfors och ÖSK möttes i en U21-match i dag på eftermiddagen. Båda lagen spelade seriematcher igår och de två lagen bestod av en blandning av A-trupps- och akademispelare. Rent namnmässigt var det hemmalaget som kom med den starkare truppen.

Det blev också en hemmavinst för det rödvita laget efter att de snabbt skaffat sig en 3-0 ledning. Något mer mål blev det inte för deras del medan ÖSK genom Alfred Olaniyan fick med sig ett sent tröstmål. Med tanke på skillnaden i spelstyrka för de två lagen var väl resultatet acceptabelt sett med ÖSK-ögon.

ÖSK har inte brytt sig om att kommentera matchen utan nöjt sig med att rapportera slutresultat och spelartrupp. Jag hade nog önskat mig ett lite större engagemang med åtminstone en laguppställning och spelarbytena angivna. Degerfors för sin del lade ut sin startelva inför matchen, men har i alla fall inte ännu skrivit något om matchen i efterhand.

Matchfakta (från SvFFs matchrapport)
03. 1-0 Daniel Krezic
17. 2-0 Dijan Vukojevic
27. 3-0 Dijan Vukojevic
35. Varning: Jamie Bichis
81. 3-1 Alfred Olaniyan

ÖSKs matchtrupp (17 spelare).
För ÖSK startade: Ludvig Nicklasson Josef Keyrouz, Seif Ali Hindi, Alfred Olaniyan, Alfie Göransson, Johannes Danho, Malïk Mokédé, Elias Barsoum, Emil Blomberg (mv), Kevin Custovic och Jonathan Johnsson.
Ersättare var: Melker Birgersson (mv) Filip Ivarsson, Robin Hadad, Henry Hertzman, Charlie Swartling och Kevin Westlind,

Degerfors laguppställning.
Jeffrey Gal (A)
Alexander Hedén Lindskog (P19), Sean Sabetkar (A), Linus Fredriksson (P19)
Daniel Krezic (A), Adhavan Rajamohan (A), Jamie Bichis (P19), Ludwig Svensson (P19)
Nikola Djurdjic (A), Johan Bertilsson (k A), Dijan Vukojevic (A)
Ersättare: Elliot Karlsson (A), Filip Thorén (P19), Lindh (?), Ilunga (P19), Filip Järlesand (mv, P19), William Olsson (P19)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.