Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: PA17 kryssade mot IFK Göteborg

ÖSK PA17 tog emot IFK Göteborg i gårdagens match på Behrn Arena. Sett till respektive lags tabell tabellplaceringar borde väl ÖSK ha vunnit. Sett till hur matchen utvecklade sig var man hos ÖSK nog glada över poängen. Detta efter att ÖSK hamnat i tvåmålsunderlägen två gånger om, men ändå hämtat upp till ett oavgjort slutresultat.
Tränarkommentar.
Besvikelse över prestationen men ändå starkt mentalt av spelarna att hämta upp ett 1-3 underläge till 3-3 och 1 poäng. Vi har stora problem i speluppbyggnaden och måste lära oss hantera den fasen bättre över tid. För mycket höga toppar och djupa dalar.
Pontus Björkman
Huvudtränare PA17

Matchfakta.
23. Varning:. Óli Melander
27. 0-1. Melvin Koliqi
33. 0-2. Yesreb Ghafori
44. 1-2. Lowe Astvald
57. Varning;. Adam Al Hamad Eriksson
68. 1-3. Lion Beqiri
70. 2-3. Lowe Astvald
82. 3-3. Linus Alperud
92. Varning:. Wessam Dukhan
92. Varning: . Yesreb Ghafori

Startade gjorde:. Melker Birgersson (mv), John Lindhé Rehn, Wessam Dukhan (k), Linus Alperud, Elliot Lindström, Óli Melander, Adam Al Hamad Eriksson, Mohamad Dana, Lowe Astvald, Noel Stenlund och Lukas Bäckman

Ersättare:. Alexander Toma, Sahal Hussein Mohamud, Elias Pihlström och Olle Wennerström

Nästa vecka är det ÖSK som får resa till Göteborg för att på valsöndagen möte BK Häcken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.