Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Öresundstorsk för PA17

ÖSKs PA17-trupp var i Helsingborg igår för en match mot Helsingborgs IF. HIF brukar tillhöra de absoluta topplagen i den här serien och jag hade väl en del förhoppningar om att ÖSK skulle kunna hämta hem en sällsynt bortaseger vid Sundet.

Men så gick det inte. Hemmalaget var för starkt. De tog en tidig ledning och ÖSK verkar aldrig ha varit i närheten av att utjämna deras ledning. Till ÖSKs försvar skall väl nämnas att det var ett rätt försvagat lag som gjorde den långa resan söderut. Flera av de tongivande spelarna saknades och på bänken satt det ”bara” tre 16-åringar (som i och för sig är duktiga).

Roligt att se att Wessam Dukhan verkar vara tillbaka. Jag hoppas att ljumskarna höll den här gången.


Tränarkommentar
Beslutsfattandet defensivt och offensivt var alldeles för dåligt. Ibland kan man ha tyngre matcher men vi kan inte släppa in så mycket mål som vi gör när vi förlorar. Det måste vi se över och skärpa till
Pontus Björkman
Huvudtränare PA17


Matchfakta.
09. 1-0 Aidan Zaar Ibrahimaga
36. 2-0 Aidan Zaar Ibrahimaga
37. Varning: Mohamad Dana
54. 3-0 Charlie Egwuenu
62. 3-1 Mohamad Dana
64. Varning: Sahal Hussein Mohamud
71. Varning: Albert Modig
78. 4-1 Baker Amer
83. Varning: Noel Stenlund

Startade gjorde: Melker Birgersson (mv), Mio Sörling, Wessam Dukhan, Elias Pihlström, Óli Melander, Adam Al Hamad Eriksson, Mohamad Dana, Noel Stenlund (k), William Andersson, Arvid Cervin och Lukas Bäckman.
Ersättare: Sahal Hussein Mohamud, John Miettinen och Erman Hrastovina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.