Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: ÖSK-seger för PA16 i örebroderbyt

I dagens match försvarade försvarade PA16-laget den tredjeplats som säkrar en plats i nästa års P16 Allsvenska. Matchen mot BK Forward på Behrn Arenas varma plastmatta slutade med en 4-0 seger till det svartvita laget.

Tränarkommentar.
Vi startar matchen starkt. Bra etablering på offensiv planhalva och intensiva i återerövringen. Sett till chanserna vi skapar bör vi göra fler mål. I andra halvlek tar värmen ut sin rätt och vi tappar tyvärr rytmen helt. Derbysegrar är alltid sköna!
Hampus Nylin
Huvudtränare PA16


Matchfakta.
05. 1-0 Rionaldo Guzman Shojadoost
25. 2-0 Óli Melander
37. 3-0 Óli Melander
78. 4-0 Erman Hrastovina

De 11 som startade: Buster Runheim (mv, k), Herman Bruhn, George Issa, Hugo Olander, John Miettinen, Elias Pihlström, Erman Hrastovina, Rionaldo Guzman Shojadoost, Óli Melander, Olle Wennerström och Zlatan Krak
Avbytare: Alexander Toma, Felix Hasselgren, Axel Kylborn, Ebbot Björkestam och Viktor Regin


ÖSK möter serieledande Brommapojkarna kommande söndag. Det lär bli förlust eftersom BP är rätt överlägsna i den här serien. Men eftersom VSK möter BP redan i morgon befinner de sig i en liknande situation. Hur som helst har en hel del angående ÖSKs situation klarnat efter matchen VSK-BP. Förlorar västeråsarna har ÖSK råd att göra detsamma.

I den sista matchen tar ÖSK sedan emot Hammarö FK. De ligger näst sist i tabellen och är ett lag som ÖSK bör kunna besegra utan några större problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.