Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gothia Cup – Dag 4

En bra dag för ÖSKs två kvarvarande lag.


P17.
Efter en knackig start turneringen har det lossnat för ÖSK PA17 (plus att motståndet kanske inte är lika bra. Men ändå – en vinst är allt en vinst.

Det var lite fladdrigt beträffande vilket lag ÖSKs skulle möta på Gothias webbplats i går. Ett tag såg det ut att vara Örgryte som var motståndare men idag var motståndet återigen det mexikanska laget C.F Internacional Monterrey. Det passade tydligen ÖSK väldigt bra eftersom de vann åtondelsfinalen med hela 5-0. Målgörare för ÖSK var Adam Al Hamad Eriksson, Josef Keyrouz, Mohamed Dana samt Robin Hadad.

Men därmed var trosdagens spelscham inte avklarat. På eftermiddagen mötte ÖSK IFK Göteborg. I en tajt match stod ÖSK till slut som segrare efter ett sent mål av Adam Al Hamad Eriksson. Tyvärr fick ÖSK se sin lagkapten John Lindhé Rehn utvisad i matchens slutskede.

I morgondagens B-semifinal får ÖSK en möjlighet att ta revanch på GAIS. Lagen möttes i gruppspelet med en 3-0 förlust för ÖSK som resultat.

Tränarkommentar: ÖSK – C.F Internacional Monterrey
Bra insats där vi kontrollerar matchen bättre än i tidigare matcher. Spelarna följde matchplanen. Sedan är det extra roligt när vi får möta ett internationellt motstånd. Bra moral i gruppen gör att vi går till nästa match med en positiv känsla. Extra eloge till alla som har stöttat oss på plats, Det ger oss mycket energi.
Rafi Isak
Tränare

Tränarkommentar: ÖSK – IFK Göteborg
Vi ledare är extremt imponerade över killarnas prestation mot ett starkt och utvilat IFK Göteborg. Vi gör vårandra match för dagen samtidigt som det har varit extremt varmt. Killarna har varit väldigt proffsiga i sina förberedelser inför matcherna. Nu gäller det att njuta av segrarna och blicka fram mot semifinalen.
Rafi Isak
Tränare


P15.
ÖSK Ungdoms P15-lag har överträffat mina förväntningar och bokade idag in en plats i en av A-slutspelets kvartsfinaler.
Dagens motståndare var Örgryte som besegrades med 3-2 efter mål av Hassan Dana, Viktor Sandberg och Zack Bergqvist Westlund.

I fredagens kvartsfinal är det AIK som står för motståndet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.