Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gothia Cup – Dag 3

Idag var det den sista gruppspelsdagen och båda ÖSKs elitlag kunde noteras för vinster.

P17.
ÖSK PA17 tog ”äntligen” sin första vinst. I en mycket målrik match besegrades norska Sogndal Fotball. Matchen slutade med ÖSK-vinst med siffrorna 5-4 och då hade ÖSK hämtat upp ett 3-1 underläge.
Målgörare för ÖSK var Robin Hadad (3), Adam Al Hamad Eriksson samt Mohamad Dana.

I B-slutspeletss åttondedelsfinal möter laget i morgon Örgryte IS.

Tränarkommentar.
Oerhört stark prestation av killarna som gär ut och jobbar hårt för varandra. Imponerad över mentaliteten att komma tillbaka från 1-3 underiäge. Totalt har vi använt 19 spelare under gruppspelet där alla har startat minst en match. Hela gruppen är redo för morgondagens slutspel

Rafi Isak
tränare


P15.
ÖSK Ungdoms P15-lag fortsätter att skörda framgångar. I dagens match besegrades Falkenbergs FF med 4-0. Målgörarna för ÖSK var Neo Gerzic, Elliot Yesil, Hassan Dana samt en oidentifierad spelare.

I morgondagens åttondelsfinal möter laget också Örgryte IS.


P15 – breddlag.
Efter två vinstrika dagar tog det idag emot en del i den sista gruppspelsmatchen. Gruppfinalen mot Swindon Town frlorades med 3-4.
ÖSKs målgörare var Adam Koussa (2) och Viggo Tolne.

Redan på eftermiddagen var det sedan dags för den första matchen i A-slutspelet. Motståndare var tyska JSG Ilmenautal som visade sig vara för starka och vann matcen med 3-1. ÖSKs mål gjordes av Viggo Tollne (som väl gjort mål i samtliga matcher).

Därmed är det färdigspelat för det här laget. Det verkar inte spelas några placeringsmatcher efter det att ett lag slagits ut ur slutspelen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.