Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: ÖSK besegrade IFK Norrköping

Det händer ju inte varje åe att ÖSK besegrar IFK Norrköping i U21-allsvenskan. I våras (mars) spelades matchen i Norrköping och då vann hemmalaget med 5-0. Glädjande då att ÖSK idag på efermiddagen kunde få/ta revanch genom en om än något beskedligare 2-1 vinst.

Matchfakta (från ÖLFFs och ÖSKs webbplatser).
33. 1-0 Alfred Olatomi Olaniyan
37. 1-1 Darrell Kamdem Tibell
45. 2-1 Jake Larsson
61. Varning: Edvin Tellgren
71. Varning: Henry Hertzman

Laguppställning
Daniel Strindholm
– – – – – – – – – –
Jonathan Johnsson, Niclas Bergmark (k), Alfie Göransson (62), Johannes Danho
– – – – – – – – – –
Elias Barsoum (72), Henry Hertzman, Olatomi Alfred Olaniyan
– – – – – – – – – –
Jake Larsson, Robin Damström (79), Malïk Mokédé

Ersättare: Emil Blomberg (mv), Filip Ivarsson (62), Fredrik Furst (72), Kevin Westlind (79) och Gustav AttåsNästa match, skriver ÖSK, är den 23 juli då ÖSK på hemmaplan möter GIF Sundsvall. Vilket onekligen ser lite underligt ut. Dels för att den 23:e är en lördag och på den dagen brukar man inte spela några U21-matcher. Men framför allt därför att båda lagen har viktiga A-lagsmatcher dagen därpå. ÖSK tar emot BK Utsikten och GIF Sundsvall har en sexpoängsmatch mot Helsingborg på bortaplan på sitt program. Det mesta tyder därför på att det blir en P19-match med möjligen något inslag av spelare som står väldigt långt fraån resp. A-lagstrupp. Om det nu finns några sådana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.