Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gothia Cup – Dag 1

ÖSKs lag i Gothia cuperna fick lite blandade resultat den inledande dagen.


I P17 fick ÖSK se sig besegrade av GAIS med 3-0. Göteborgarans mål gjordes i matchminuterna 4, 10 och 12 i matchen som pågick i 60 miuter. Svårt att komma igång tydligen.
Tränarkommentar.
Tuff start på vår vecka. med en jobbig förlust. Det är svårt att vinna fotbollsmatcher om man släpper in 3 mål på fasta situationer. Det finns många matcher framför oss och det är bara att skaka av sig denna match och studsa tillbaka imorgon med rätt karaktär.
Rafi Isak, Tränare


ÖSK P15 klarade sig bättre och de besegrade Hammarby med 1-0. Målet gjordes av Zack Bergqvist Westlund antingen i matchinledningen, början av den andra halvleken eller rent av på övertid. Mathcprotokollet är svårt att tyda.
Hammarby har ju potential att kunna ställa riktigt bra lag på planen, så detta var kanske en meriterande seger.


ÖSKs breddlag i klass P15 i den ”vanliga” Gothia Cup besegrade i sin inledningsmatch det mexikanska (!) laget Atletico Echegaray med 3-2. Målgörare för ÖSK var Elvis Sjöholm (2) och Viggo Tolne. Kul för grabbarna,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.