Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen: ÖSK får möta Vasalund

Den andra omgången i Svenska Cupen har nu lottats. Den här omgången fungerar som kvalificering till gruppspelet nästa vår och är en match som allra heslt bör vinnas. Annars kan det bli svårt att komponera ett vettigt försäsongsprogam.

ÖSK har lottats mot Vasalund, som tillsammans med bland annat Örebro Syrianska och BK Forward återfinns i Ettan Norra, där de för tillfället ligger på femteplatsen en poäng efter örebrosyrianerna.

Matchdag är den 31 augusti alternativt den 1 september. En rätt hyfsad lottning tycker jag. Det blir i alla fall ingen lång och besvärlig resa som skall hanteras.

På ÖSKs matchprogram vid den aktuella tidpunkter hittar man en bortamatch mot Utsikten den 28:e augusti och sedan en hemmamatch mot Norrby den 4:e september. ÖSKs motståndare Vasalund möter Stockholm Internazionale 27:e augusti och sedan hae de på bortaplan Örebro Syrianska den 3:e september.

Örebro Syrianska lyckades trots en viss spelarbrist kvalificera sig till den 2:a omgången. De har nu i lottningen fått en riktig publikmatch i och med att det blir Djurgårdens IF som kommer till Örebro.

SvFF: Omgång 2 i Svenska Cupen herrar lottad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.