Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Viktig vinst för PA19

ÖSK-akademins PA19.lag befinner sig just nu i en matchsvit som har stor betydelse för om laget skall kunna försvara sin topposition eller ej. Det började med bortamatchen mot GIF Sundsvall där ett något försvagat lag klarade ett oavgjort resultat. Igår var laget i Stockholms norra förorter för ett möte med IFK Stocksund.

Resultatet blev bra med en 4-2 seger även om hemmalaget tilläts knapra in en del av ÖSKs ledning mot slutet av matchen. I omgångens andra toppmatch besegrade trean Degerfors tvåan Västerås SK, vilket innebar att ÖSKs försprång utökades till 4 poäng.

Tränarkommentar.
Jag är nöjd med hur vi tar oss an matchen. Det blev en fysisk match med mycket dueller och andrabollar så står vi upp på ett bra sätt och gör jobbet i 90 minuter.
Rickard Torstensson
Huvudtränare PA19

Matchfakta.
24. Varning: Marcus Norrman
29. 0-1 Charlie Swartling
46. 0-2 Robin Hadad
52. 0-3 Seif Ali Hindi
56. 1-3 Douglas Arveskär
62. Varning: Edvin Huth
67. 1-4 Seif Ali Hindi
70. Varning: Douglas Arveskär
75. 2-4 Marcus Norrman

De 11 som startade: Johannes Danho, Kevin Westlind, Henry Hertzman, Josef Keyrouz, Charlie Swartling, Seif Ali Hindi, Victor Andersson, Robin Hadad, Robin Damström, Filip Ivarsson (k), ochTheo Eriksson (mv).
På bänken: Emil Blomberg (mv), Nathan Hernandez Öhrn, Gustav Attås, Tristan From Avalon Hedman, Fredrik Furst och Rasmus Kempe.


”Ödesmatcherna” fortsätter nu med Degerfors hemma nu på fredag och sedan Västerås på bortaplan den 23 juni. Därefter blir det ett sommaruppehåll fram till den 30 juli då Boden kommer till Behrn Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.