Akademin: Tvåsiffrigt för PA19

Det blev ett tvåsiffrigt resultat då ÖSK PA19 tog emot IFK Lidingö i en tidig eftermiddagsmatch på Behrn Arena. Jag såg första halvlek innan det blev dags att cykla över till GPP IP för att se ÖSK-damernas match mot Råda.

Det var ett totalt överlägset ÖSK som helt dominerade spelmässigt under den första halvleken och man kunde gå till halvtidsledning med 4-0. Eftersom slutresultatet blev 10-0 får man väl anta att överlägsenhet var lika kraftig under den andra halvleken.

Det finns ingen matchrapport än hos SvFF, men John Rehn har rapporterat och kommenterat målen i appen Min Fotboll. Tack för det.

1-0 Svartvitt, volleymål av Ivar, lite som thiago typ
2-0 Robin D, löpning och perfekt pass av Challe som får assist på ett kliniskt avslut i första
3-0 Örebro, volleymål av Danho ribba in. Sjukt snyggt må jag säga
4-0 (Charlie trodde han gjorde mål) men det var självmål.
Anm. Herman Hadad Det var Robin kolla på filmen
5-0 Danho bra hörna och Alfie med en klassnick stolpe in
6-0 Damström med sitt andra för dagen och maybe assist för Nathan
7-0 Kyligt av Charlie att softa några sekunder i straffområdet innan han hänger dit 7-0 målet
8-0 Robin Hadad sätter dit den med pannan
9-0 Bollvinst av Ivarsson, Henry löper längst vänsterkanten och slår in en skön yttersida till Charlie Swartling som gör det han ska.
10-0 JOSEF KEYROUZ gör karriärens första mål för Josef (Rüdiger)
Anm. jag Nej, det var inte Josefs första mål. Han gör en hel del trots att han spelar mittback.