Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Poängtapp för PA19 i Sundsvall

ÖSKs äldsta akademilag fick igår för första gången vidkännas en poängförlust. Bortamatchen i Sundsvall slutade 1-1. Tabellställningen i serietoppen ändrades dock inte nämnvärt eftersom även tvåan Västerås SK spelade oavgjort (4-4 mot Stocksund). ÖSK leder alltså fortfarande serien med 3 poäng och har dessutom den bästa målskillnaden.

Sundsvallskommentar (Från Min Fotboll).
1-1 matchen är slut. Rättvist resultat, Gif skapa fler målchanser mist tre chanser när man kommer ren mot mv. Örebro mycket boll skapar inte så mycket i första och målet Örebro gör är mer ett misstag av Gif mv. Örebro skapar fler målchanser i andra men dock inga riktigt farliga målchanser.

Tränarkommentar.
Vi möter ett spelskickligt Sundsvall sqm gör att vi får jobba hårt i försvarsspelet. I vår speluppbyggnad är vi slarviga och får för korta anfall. Desto längre matchen går så jobbar vi in oss i matchen och ett kryss är till slut ett rättvist resultat.
Rickard Torstensson
Huvudtränare PA19


Matchfakta.
30. Varning: Robin Damström
44. 0-1 Robin Hadad
54. 1-1 Yonis Shino
59. Varning: Okänd ÖSK-spelare
61. Varning: Kevin Westlind
89. Varning GIF: Martin Hedlund

De 11 som startade: Emil Blomberg (mv), Johannes Danho, Kevin Westlind, Nathan Hernandez Öhrn, Henry Hertzman, Josef Keyrouz, Robin Hadad, Robin Damström, Filip Ivarsson, Alfie Göransson (k), Fredrik Furst,
Ersättare: Rasmus Kempe, John Lindhé Rehn, Gustav Attås och Theo Eriksson (mv)

ÖSKs nästa match spelas på hemmaplan den 4 juni mot IFK Lidingö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.