Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Oavgjort för PA16 på Trängen

ÖSK och BK Forward spelade oavgjort 2-2 i helgens match på Trängen. ÖSK, som inte verkar ha varit så nöjda med underlaget (Trängens B-Plan) tog ledningen, tappade den och kunde sedan kvittera i matchens slutskede.

Tränarkommentar.
En match där underlaget tyvärr inte tillät oss att spela den fotboll vi vill. Vi gör det ok utifrån förutsättningarna. Framöver behöver vi höja skärpan i offensivt straffområde samt bli effektivare i vår direkta återerövring.
Hampus Nylin
Huvudtränare PA16

Matchfakta.
15. 0-1 Erman Hrastovina
37. 1-1 Erik Rolland
39. 2-1 Neo Meijer Persson
89. 2-2 Aldin Kurto Dautovic

Matchtrupp: Ludvig Rönnberg (mv), Okänd spelare, George Issa, Alexander Toma (k), Hugo Olander, Elias Wennerlund Aslaksen, Elias Pihlström, John Miettinen, Viktor Regin, Erman Hrastovina, Aldin Kurto Dautovic, Herman Bruhn, Arvid Cervin, Zlatan Krak och Ebbot Björkestam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.