Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: PA17 vann målrik match

ÖSK PA 17 mötte i helgen på hemmaplan BK häcken i vad som utvecklade sig till en målrik tillställning Hemmalaget ledde med med 3-0 efter en knapp halvtimme för att sedan se gästerna från Göteborg äta upp hela försprånget. Därefter tog ÖSK initiativet igen och kunde gå ifrån till en seger med 6-4. I och med seger tar sig ÖSK upp på lite säkrare mark i tabellens mitt efter de tre storförlusterna mot topplag i inledningen.
Anm. 10 mål i en match mellan två elitlag är väl lite väl mycket

Tränarkommentar.
Vi kommer ut med mycket energi och hög aggressivitet, som vi jobbat med, vilket gör att vi kommer upp i en 3-0 ledning. Sedan kommer häcken tillbaka till 3-3 en bit i ni andra. Starkt av killarna att hitta tillbaka i matchen och vinna. Eloge till samtliga! Vi vill dock bli bättre på att styra spelet med mer kontroll framöver.
Pontus Björkman
Huvudtränare PA17

Matchfakta.
04. 1-0 John Lindhé Rehn (frispark)
16. 2-0 Mohamad Dana
27. 3-0 William Fredriksson
36. 3-1 Yusuf Gündüz
51. 3-2 Deniz Yildirim (straff)
60. 3-3 Matteo Alftrén
62. 4-3 Mohamad Dana
67. Utvisning BKH: William Järdhage
77. 5-3 John Lindhé Rehn
86. 5-4 Matteo Alftrén
87. Varning: Hasan Dana
90. 6-4 Mohamad Dana

De 11 som startade: Buster Runheim (mv), John Lindhé Rehn (k), Mio Sörling, Sahal Hussein Mohamud, Hasan Dana, William Fredriksson, Mohamad Dana, Ebbe Wingemark, Lowe Astvald, Noel Stenlund och Carl Norlund.
Ersättare: Melker Birgersson (mv), Cameron Valvee, Leon Yesil och Lukas Bäckman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.