Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ungdomsstipendier

Stipendiaterna: Isak Arvidsson, Malvina Pettersson, Melvin Wicklander, Oli Melander och Olof Häll. (Foto: ÖSK Ungdom)


I samband med ÖSKs match mot Östersunds FK på måndagskvällen delades stipendier från Fond Tage ut till några ambitiösa och duktiga ungdomar i ÖSK Ungdom.

För fotbollens del belönades målvakten Malvina Pettersson och anfallaren Oli Melander med följande motiveringar.

Malvina Pettersson, F-F17
Motivering: Malvina är en fotbollsspelare som ger allt i varenda träning och match och har hög träningsnärvaro. Malvina har haft en fin utveckling vilket bidragit att hon i år fått träna med och har även fått chansen att spela med ÖSK:s damlag i fotboll.

Oli Melander, Akademi PA17
Oli är en lovande fotbollsspelare som vill utvecklas hela tiden och har en bra inställning till sin idrott. Han spelar idag med dom som är ett år äldre i ÖSK P16 lag. Han har en bra speluppfattning, god teknik och en fin spelförståelse. Oli har representerat Islands pojklandslag under året.

Dessutom uppmärksammades Isak Arvidsson som deltar både i handboll samt i ÖSK Ungdoms breddverksamhet i fotboll. Jag har dock en känsla av att han nu lämnat fotbollen för att koncentrera sig på handboll.

ÖSK Ungdom: Stipendiater utsedda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.