Akademin: Äntligen vinst för PA17

ÖSK-akademins P17-lag har börjat sin säsong med tre förluster på raken. Visserligen mot några av seriens starkaste lag (HBK, MFF och Elfsborg). Men ändå – inte så bra. I gårdagens bortamatch mot IFK Norrköping såg det ut att kunna bli en fjärde förlust. Hemmalaget ledde nämligen med 2-0 i paus. Men tack vare en stark andra halvlek kunde laget vända siffrorna till ÖSKs favör.

Matchvinnare utöver de som vanligtvis syns i matchprotokollet var av allt att döma ÖSKs målvakt Buster Runheim.
Matchkommentar från en hemmasupporter. (Hämtat från SvFFs app Min Fotboll)

Tränarkommentar
Spelarna reagerar fantastiskt bra efter halvtidspausen där vi korrigerar försvarsspelet och kan vinna bollen högre upp i planen. Det gör att vi straffar dem på ett bra sätt. Otroligt starkt att hämta upp underläge två gånger borta mot Norrköping för att sedan vinna. Eloge till samtliga spelare