Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: PA16 besegrade Skiljebo

För andra helgen i rad mötte ÖSK PA16 ett lag från Västerås med ett likartat resultat. Hemma på Behrn Arena besegrades Västerås SK med 4-0 och i helgens match på Skiljebos hemmaplan Hamre vann de svartvita med 5-2 efter att tagit en 3-0 ledning i första halvlek. En ledning som de sedan höll på att slarva bort i den andra. Men det ordnade sig till slut.

Tränarkommentar.
En prestation som får delas upp i två vitt skilda halvlekar. I första halvlek tar vi kontroll över matchen och dikterar tempot på ett bra sätt genom ett varierat anfallsspel. Vi visar spets i rätt lägen och tar tidigt en stor ledning. Under andra halvlek blir vi för avslappnade och bjuder in motståndet i matchen.
Hampus Nylin
Huvudtränare PA16


Matchfakta.
03. Varning Skiljebo: Liam Segerlind
03. 0-1 Rionaldo Guzman Shojadoost (straff)
16. 0-2 Viktor Regin
37. 0-3 Hasan Dana
50. 1-3 Viktor Nilsson Gärd
64. Varning Skiljebo: Axel Erikols Wetterfall
66. Varning: Ludvig Rönnberg
66. 2-3 Liam Kaya (straff)
72. 2-4 Rionaldo Guzman Shojadoost
90. 2-5 Hasan Dana

ÖSKs matchtrupp: Buster Runheim (mv), Ludvig Rönnberg (mv), Okänd spelare, George Issa, Alexander Toma, Hugo Olander, Elias Wennerlund Aslaksen, Rionaldo Guzman Shojadoost, John Miettinen, Viktor Regin, Olle Wennerström, Hasan Dana, Leon Yesil, Axel Kylborn, Arvid Cervin (k) och Sahal Hussein Mohamud.

Närmast kommer nu följande matcher
2022-04-17 15:00 Vasalunds IF – Örebro SK FK
2022-04-24 14:00 Örebro SK FK – Hammarby IF FF
2022-05-03 18:30 Degerfors IF – Örebro SK FK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.