Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Tristan Hedman och John Miettinen

ÖSKs Akademi skriver på Instagram att två spelare tagits in i Akademin. Det handlar om Tristan Hedman och John Miettinen. Hedman som fyller 18 i år får en plats i PA19 medan Miettinen anslutit till PA16. Den sistnämnde har varit med ett tag redan eftersom han spelade för ÖSK PA16 i ligacupen. Hedman fanns med bland bänkspelarna i PA19s träningsmatch mot Sollentuna för några dagar sedan.

ÖSK skriver följande om spelarna.

Tristan Hedman är fotbollsutbildad i BP och AIK och ansluter nu till ÖSK:s PA19. Tristan är en klassisk ytterforward som gillar att utmana 1 mot 1. Han har bra fart med boll och är duktig på att ta ytor samt i sitt djupledsspel.

John Miettinen kommer från Nyköpings BIS och kommer nu att tillhöra ÖSK:s PA16. John är en central mittfältare som är bekväm med bollen och duktig i sätta rytmen i spelet. Han även styrkor i att kombinera på små ytor men också flytta bollen på större ytor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.