Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam 2022 – lagfoto

ÖSK har nu lagt upp en lagbild på årets damtrupp. Den stämmer inte riktigt med vad klubben sagt om kontraktsförlängningar och nyförvärv. Några frågetecken återstår det att räta ut för informationsdetaljen.

Med på bild men ännu ej ”annonserade” är följande spelare.

Olivia Stråle.
Potentiellt nyförvärv efter att ha vuxit ur F19 hos Eskilstuna United. Hon spelar ju i princip alla matcher så jag antar att hon är klar, även om inte allt är klart kring övergången. Eller så har man glömt att tala om att hon har skrivit på (någonting).

Sabina Grabus.
Hon kom knäskadad från KIF Örebro redan inför fjolårets säsong. Har såvitt jag vet inte spelat något ännu. Hon är med både på lagbild och spelarförteckningen så jag antar att hon inte tröttnat på fotboll trots sina långvariga skadeproblem.

Johanna Fridlund.
Hon är med både på lagbild och spelarförteckningen så jag antar att det är meningen att hon skall spela för ÖSK. Men såvitt jag vet deltog hon inte i någon match förra året. Inte ens som bänkspelare. Vilket iofs. inte är så konstigt eftersom hon är född 22005. Men i år borde det väl vara dags för henne att visa upp sig på planen.

Elin Sjösten.
Hon finns med på spelarförteckningen i årets matchdress, men inte på lagbilden och hon har inte blivit annonserad som ÖSK-spelare den här säsongen. Kan bero på skada, gissar jag utan att veta något om saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.