Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Göteborgsbud på Larsson?

NA uppger, att det finns ett intresse från IFK Göteborgs sida att ta över Jake Larsson. Tidningen skriver, att göteborgsklubben lämnat ett bud som ligger i nivå med vad ÖSK tidigare värderat spelaren till.

Enligt NA verkar ÖSK dock nu inte vara intresserade av att genomföra en försäljning. Anledningen skall vara att med bara några dagar kvar innan vinterfönstret stängs (på torsdag) så ser det svårt ut att hinna skaffa fram någon ersättare om Larsson lämnar.

För min egen del tycker jag att ÖSK skall sälja oberoende av om man får tag på en ersättare eller ej. Efter debutsäsongen har spelaren inte presterat speciellt mycket, delvis på grund av orsaker som inte har så mycket med fotbollen att göra, men ändå.

NA: Uppgifter: IFK Göteborg har lagt bud på Jake Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.