Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Allain nästan borta

Enligt NA:s Fredrik Carlsson återstår nu bara formaliteter innan Bobby Allain har en ny arbetsgivare.

Alltså, om man väljer Dalkurd i stället för ÖSK så väljer man nog fel. Dalkurd har ett inte oförtjänt rykte som en kaosklubb. Fråga bara Paul Olaisson som tillsammans med sin assisterande fick sparken en match före säsongsavslutningen 2020.

Det hade varit smartare och bättre för Allain att bita i det sura äpplet och stanna kvar i ÖSK under våren. Då hade han inte behövt spela i/med Dalkurd utan i stället kunnat förhandla ett avtal med en bättre klubb i Sverige (om han nu vill vara kvar här) eller utomlands.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.