Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA19: ÖSK mot Sollentuna 2-2

ÖSK PA19 träningsspelade igår kväll mot Sollentuna FK. En klubb som ÖSK verkar ha ett bra förhållande till – det var inte första gången lagen möttes i en vänskaps-/träningsmatch. Resultatet 2-2 gjorde väl inte något av lagen speciellt glada. Mest grämde sig förmodligen gästerna eftersom ÖSKs kvittering kom på ett övertidssjälvmål.

ÖSK startade med Alfie Göransson som lagkapten. Vilket jag tar som ett tecken på att han nu återhämtat sig efter fjolårets skada. Med fast med start på bänken var även anfallaren Robin Hadad som fick hela den förra säsongen förstörd efter ett allvarligt benbrott. Den isländska P16-landslagsspelaren Óli Melander fanns med på bänken liksom nykomlingen Tristan From Avalon Hedman. Den senare är – om mina googlingar lett mig rätt – son till den tidigare landslagsmålvakten Magnus Hedman.

Matchfakta.
07. 0-1 Darley Nseke Tsikandi
47. 1-1 Robin Damström
62. Varning: Robin Damström
76. 1-2 Olle Smeds
82. Varning Sollentuna: Edwin Totipanah
83. Varning Sollentuna: Martin Öberg
91. 2-2 Självmål

De 11 som startade: Emil Blomberg (mv), Rasmus Kempe, Johannes Danho, Henry Hertzman, Josef Keyrouz, Charlie Swartling, Victor Andersson, Robin Damström, Gustav Attås, Elias Adamsson Elving och Alfie Göransson (k)
Ersättare: Seif Ali Hindi, Robin Hadad, Tristan From Avalon Hedman, Fredrik Furst, Óli Melander och Theo Eriksson (mv).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.