Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen: Kvalvinst för Söder

ÖSK Söder spelade igår sin sista match i sin kvalgrupp för Svenska Cupen. Motståndet i de två första matcherna (BK Forward och IFK Kumla) var givetvis övermäktigt – möjligen gav matcherna ändå bra träning. Men i den tredje och sista matchen var förutsättningarna intressantare. Motståndarna från Adolfsberg brukar vara ett topplag i div 4 (tvåa förra året) och ett lag som ÖSK Söder nu kommer att få möta även i seriespelet. En intressant avstämning av var laget står formmässigt med andra ord.

Söder har förstärkt sin spelartrupp kraftigt under vintern och kunde besegra Adolfsberg – på bortaplan på Lugnets konstgräs dessutom – med 2-0. Bra jobbat och förhoppningsvis en indikation på att årets seriesäsong kan bli riktigt intressant för laget från GPP IP.

Matchfakta.
13. Varning AIK: Jesper Hjärtmyr
50. 0-1 Morgan Landenmark
60. 0-2 Ramil Ghreibo
63. Varning AIK: Adam Pragnert
67. Varning: Diego Loyola Velarde-Alvarez

De 11 som startade: Emanuel Hannason, Alessandro Eni, Viktor Lindqvist, Zlatko Zindovic, Morgan Landenmark, Ramil Ghreibo, Pontus Pers, Magnus Palm, August Holmberg, Dana Kuhi (k) och Andreas Lundgren (mv)
Ersättare: Albin Byström, Noel Zapadka, Diego Loyola Velarde-Alvarez, Gustav Edqvist, Carl Klefbom, August-Petter Ernst och Osama Al Karawi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.