Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: PA19 vidare i Ligacupen

ÖSK PA19 säkrade ikväll en plats i Ligacupens kvartsfinaler genom att besegra BK Forward med 4-2. En rätt märklig match av allt att döma. Först spelade man fotboll och efter en dryg halvtimme ledde ÖSK med 4-0.

Sedan finns det en massa varningar i matchprotokollet – ingen vänskapsmatch direkt. I den 77:e minuten tog Anel Bravo -seriens bästa målskytt – två varningar på samma minut och blev därför gulkortsutvisad.

Trots detta gjorde lagets stjärna Bilal Housseini två reduceringsmål i snabb takt. Bara för att en spelare från Forward någon minut senare blev utvisad utan att några gula kort var inblandade. Där försvann väl det momentum laget eventuellt skaffat sig efter Housseinis två mål.


Matchfakta.
07. 1-0 Gustav Attås
17. 2-0 Josef Keyrouz
25. 3-0 Gustav Attås
31. Varning BKF: Bilal Fousseni
34. 4-0 Henry Hertzman
36. Varning: Charlie Swartling
59. Varning: Rasmus Kempe
61. Varning BKF: David Mokédé
68. Varning: Gustav Attås
77. Varning BKF: Anel Bravo
77. Varning BKF: Anel Bravo
77. Utvisning BKF: Anel Bravo
77: Varning: Theo Eriksson
81. 4-1 Bilal Fousseni
84. 4-2 Bilal Fousseni
86. Utvisning BKF: Sadam Hussein Mohamud
90. Varning: Josef Keyrouz

Matchtrupp
De 11 som startade: Theo Eriksson (mv), Rasmus Kempe, Johannes Danho, Henry Hertzman, Charlie Swartling, Josef Keyrouz, Victor Andersson, Robin Damström, Gustav Attås, Elias Adamsson Elving och Alfie Göransson (k).
På bänken satt Adam Kjell, Elias Rigö, Seif Ali Hindi, Fredrik Furst, Adam Al Hamad Eriksson och målvakten Emil Blomberg .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.