Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15/07: ÖSK-dominans i distriktslag

Distriktsförbundskaptenerna Andreas Jansson, Björn Eklund och Jacob Brehmer har kallat 33 spelare till en dubbelmatch mot Västmanland den 20 mars. Truppen domineras antalsmässigt av ÖSK (17 spelare) och Karlslunds IF FK (8 spelare).

De uttagna spelarna från ÖSKs organisation är: Nils Larsson (mv), Lucas Helge (mv), Olle Bergstrand, Valter Käll, George Issa, Hassan Dana, Svante Vidlund, Victor Sandberg, Isak Salomonsson, Zaniar Kosher, Edvin Fisic, Neo Gerzic, Zack Westlund Bergquist, Noel Gustavsson Engdahl, Dino Gersic, Dimet Yldiz och Elliot Yesil.

Av de uttagna spelarna tillhör George Issa och Hassan Dana ÖSK-akademins 16-årstrupp (PA16)

ÖLFF: KALLELSE: P07 – Träningsmatch mot Västmanland 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.