Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: ÖSK nära sexa, enligt Cedergren

Enligt Joel Cedergren är det nu nära, att ÖSK kan fylla en av de vakanta platserna i Joel Cedergrens favorituppställning. För NA avslöjar han, att man kommit väldigt långt i förhandlingarna om att ta in en defensiv mittfältare. Han hoppas att allt skall bli klart under helgen.
– Ja, vi ligger nära där och har bra diskussioner. Jag hoppas att det är klart inom helgen, säger ÖSKs tränare till NA.

Jag undrar vad Axel Kjäll tycker om att Cedergren tar initiativet och diskuterar spelartransaktioner som ännu inte ens skett. Något som fotbollschefen aldrig skulle drömma om att göra. Inte är det första gången heller som Cedergren trampat in på vad som borde ligga inom Kjälls ansvarsområde att diskutera.

NA: ÖSK snuddar vid värvning – kan bli klart under helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.