Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Ingen plats för Windahl hos Degerfors

ÖSK-talangen Oscar Windahl har provtränat i två veckor med Degerfors för att om möjligt ta en plats i deras allsvenska trupp. Nu har dock spelaren som lämnade juniortiden bakom sig vid årsskiftet fått ett negativt besked. Detta skriver NA efter att ha läst Karlskoga Tidning.

Återstår att se om ÖSK återkommer med ett erbjudande om provspel när Degerfors inte vill ta saken vidare. Vänsterfotade mittbackar är ju för tillfället något av en bristvara i ÖSKs trupp. Windahl hade faktiskt tidigare ett erbjudande att försäsongsträna med ÖSK, men då hade han redan tackat ja till Degerfors.

NA: Efter värvningen av Örqvist – Degerfors nobbar ÖSK-fostrade provspelaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.