Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Träningsmatcherna inbokade

ÖSK skriver på sin webbplats att ÖSKs damlag nu har bokat in vårvinterns träningsmatcher. Den första spelas förrän i slutet av februari. Så det har blivit en lång väntan på att få omsätta träningsflit i mer handfast handling.

Programmet ser väl i och för sig välbekant ut. Hallsberg, Rävåsen och KIF Örebro F19 är ju inte direkt okända motståndare. Västerås BK 30 och Smedby AIS är bekanta seriemotståndare även om de matcherna ligger några år tillbaka i tiden. Så det är väl bara Husqvarna som blir en helt ny bekantskap.

Noteras kan att hos SvFF hittar man en bortamatch mot Kvarnsveden på spelschemat den 2:a april. Men det kan ju ha ändrat sig utan att ändringen hunnit registrerats.

IFK Hallsberg – ÖSK
Söndag 27 februari kl. 12:00
Allévallen

ÖSK – Husqvarna FF
Lördag 5 mars kl. 13.00
Behrn Arena

KIF Örebro F19 – ÖSK
Torsdag 10 mars kl. 19.00
Behrn Arena

Rävåsens IK Karlskoga – ÖSK
Fredag 18 mars kl. 19.00
Kilsta IP

ÖSK – Västerås BK30
Sördag 27 mars kl. 16.00
Behrn Arena

ÖSK – Smedby AIS
Lördag 2 april kl. 13.00
Behrn Arena


I marginalen kan även nämnas att ÖLFF ”lottat” gruppspelet i damernas distriktsturnering (DM alltså). ÖSK kommer i mars att i ett minigruppsformat möta Nora BK på bortaplan och Skyllbergs IK på hemmaplan. Lagen möts i enkelmatcher, så det blir bara tre matcher i gruppen för att bestämma vilket lag som får gå vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.