Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsong 2022: Glest på träningen

Joel Cedergrens plan att använda försäsongen till att lära spelarna att passa bollen (till varandra) har väl på sin höjd gått så där. Saker som sjukdomar, Covid-karantäner, spelare som lämnat truppen utan att ersättas etc. har alla bidragit till att begränsa träningsnärvaron.

Frågan är om om inte dagens närvaro (eller kanske snarare frånvaro) var den värsta hittills. Utöver spelare som saknades var ingen av de två tränarna på plats. Joel Cedergren på grund av Covid-19 och Paul Olausson av samma orsak (eller möjligen på grund av Covid-karantän). Träningsansvaret togs i stället över av Rickard Torstenson och Axel Kjäll.

Av spelarna deltog två målvakter samt 11 utespelare. Av de sistnämnda var dock tre provspelare och en akademispelare. Enligt NA:s rapport deltog: Bobby Allain, Gustav Leijon, Hussei Ali, Daniel Björnquist, Benjamin Hjertstrand, Samuel Dahl, Elias Barsoum, David Seger, Joel Andersson Segerlind, Ahmed Yasin, Erik Björndahl, Noel Milleskog och Johannes Danho.

NA: Cedergren drabbad av covid – då var Kjäll tillbaka på planen som tränare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.