Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: P19 började med ett kryss

ÖSK-akademins äldsta trupp spelade på eftermiddagen årets första träningsmatch. Motståndare på Behrn Arena var Västerås SK i en match som slutade 3-3 efter det att båda lagen haft ledningen och sedan förlorat den.

Matchfakta.
13. 0-1 Hamed Yasa
26. 1-1 Victor Andersson
51. 1-2 Filip Sandsten
55. 2-2 Filip Ivarsson
68. 3-2 Filip Ivarsson
77. 3-3 Carl Lindblad

De 11 som startade: Gustav Attås, Nathan Hernandez Öhrn, Filip Ivarsson (k), Victor Andersson, Charlie Swartling, Robin Damström, Fredrik Furst, Kevin Westlind, Josef Keyrouz, Rasmus Kempe och Emil Blomberg (mv)
Ersättare: Theo Eriksson (mv), Henry Hertzman, Elias Adamsson Elving, Wessam Dukhan och Elias Rigö

Jag saknar en hel del namn i matchtruppen på spelare som jag tycker borde ha varit med. Nu vet man ju inte riktigt så här tidigt på säsongen med en delvis nybildad trupp hur den ser ut. Men som sagt – det här var nog inte det starkaste laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.